“Digiraf er et brugervenligt og intelligent

redskab, der måler elevers trivsel, og

dermed sætter dine elever”

Baggrund

”Mange erhvervsskoler oplever at deres elever i praktik falder fra, det vil Digiraf via refleksion, dialog og kvalificeret feedback til eleverne afhjælpe. Funktionerne i Digiraf er skabt med jer for at sikre elevernes velværd, og bibeholde sammenhængskraften mellem underviser og elev, når de er i praktik”

Digital Dagbog

Har eleven både hjertet og hjernen med i praktikopholdet? Får eleven den støtte, der skal til for at sikre positiv udvikling og læring? Har eleven fokus på det rigtige for at skabe resultater og få succes med uddannelsen? Digiraf er en ny dialogbaseret digital dagbog til eleverne. Den gør det enkelt for undervisere at få klarhed over den slags vitale spørgsmål.

Med en profil på Digiraf hjælpes eleverne til at reflektere selvstændigt over egne mål, fokusområder og konkrete indsatser under praktikopholdet. Tankerne kan deles med en underviser, der kan følge med og give feedback eller handle, når der er behov.

Der kan arbejdes via www.digiraf.dk på nettet, iPad eller mobil.

Klar til at høre mere om Digiraf?

Så er vi klar til at komme og præsentere Digiraf på jeres uddannelsesinstitution og synliggøre, hvordan Digiraf kan hjælpe jer til at sikre handling og større læring hos den enkelte studerende.

Vi sætter gerne en testversion op, så i helt praktisk kan oprette brugere, samt komme konkret i gang med at bruge Digiraf til løbende refleksion og i sidste ende – at sikre udvikling.